Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo

Antti Kalliomaa

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo

Mikä on sinun suosikkitapahtumasi? Mistä harrastuksesta sinä saat parhaat fiilikset?

Nuorisoseurassa on kiva harrastaa ja tapahtumissa on iloinen meininki. Varsin moni meistä on kokenut tämän käytännössä.  Tuoreimpien toimintatietojen mukaan nuorisoseurojen tapahtumissa käy vuosittain 640.000 osallistujaa ja erilaisten harrastusryhmien toimintaan osallistuu viikoittain lähes 23.000 harrastajaa.

Nämä ovat huimia lukuja ja kertovat siitä, että seuroissa on tarjolla mielekästä tekemistä ja vetovoimaista toimintaa.  Myös tulevana kesänä nuorisoseurat kokoavat väkeä kesäteattereihin, konsertteihin, tapahtumiin ja leireille.  Toiminta on yhteisöllistä ja siinä saa kokea elämyksiä ja onnistumisia. Meidän kannattaa olla ylpeitä omasta nuorisoseuraharrastuksestamme.

Mitäpä jos jokainen meistä ottaisi tänä kesänä ystävän mukaan nuorisoseuratapahtumaan?

Olemme koonneet tähän lehteen esimerkkejä nuorisoseurojen monipuolisesta toiminnasta ja vinkkejä kesän tapahtumista. Tarjotaan näitä elämyksiä myös tuttaville, jotka eivät vielä tunne monipuolista toimintaamme, sillä jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Kiitos kaikille nuorisoseuralaisille ja yhteistyökumppaneille aktiivisesta ja onnistuneesta kevätkaudesta. Rentouttavaa ja aurinkoista kesää.  Nähdään tapahtumissa!