taidekasvatus

Teatterileikki–kurssi ohjaajille Helsingissä 22.3.

Teatterileikki–kurssi ohjaajille Helsingissä 22.3.

Teatterileikki on alle kouluikäisten teatteritoimintaa. Kurssilla käydään läpi soveltavan teatterin harjoitteita, työtapoja ja lajityyppejä sekä sovelletaan niitä alle kouluikäisten kanssa työskentelyyn.
Kurssilla korostuu osallistujien oma tapa työskennellä ja poimia teatterimenetelmistä itselleen ja omalle ryhmälleen toimivia työkaluja. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti niin, että osanottajat pääsevät konkreettisesti kokeilemaan erilaisia työtapoja yhdessä sekä pienryhmässä työskennellen.

Teatterikasvatuksen perusteet -koulutus Mikkelissä 17.-19.10.

Teatterikasvatuksen perusteet -koulutus Mikkelissä 17.-19.10.

Voit suorittaa koko diplomin (hinta yhteensä 400 €) tai halutessasi vain yksittäisiä opintojaksoja valintasi mukaan (á 90 €). Teatterikasvatuksen perusteet -koulutus antaa osallistujalle perustietoa draamakasvatuksesta sekä antaa osallistujille työvälineitä teatteria harrastavan ryhmän ohjaamiseen. Kurssilla esitellään laajasti  teatterin työtapoja ryhmänohjaamisen näkökulmasta. Teatterikasvatuksen perusteet syventää ja laajentaa osallistujan näkemystä ja osaamista teatterista erityisesti ryhmänohjaajan työssä.

Kouluttajana toimii  Marianna Räsänen, FM.

Ilmoittaudu Yhes Lahes -ohjaajapäivään 8.11.

Ilmoittaudu Yhes Lahes -ohjaajapäivään 8.11.

Kansalaisfoorumin ohjaajapäivä pidetään Lahden Pikkuteatterissa, osoitteessa Loviisankatu 8.  Päivän teemoina ovat identiteetin ja itsetunnon tukeminen sekä vaikuttaminen taidelähtöisesti ja toiminnallisesti. Aiheita työstetään yhteisesti sekä työpajoissa, joista kukin osallistuja valitsee yhden itseään kiinnostavimman.Päivän edetessä osa työpajoista toteutetaan viereisessä Hannunsalissa, jonne osallistujat ohjataan työpajojen alkaessa.