Kansainvälinen toiminta

Julkaistu: 16.05.2016
Tanssirallin eli Nuorisoseurojen lasten ja nuorten valtakunnallisen kansantanssikatselmuksen neljä tapahtumaa ovat nyt takana päin. Tämä huikea lasten ja nuorten kansantanssin roadshow huipentuu Pispalan Sottiisin Priimatiima-konsertissa sunnuntaina 12.6.2016 klo 11.00 Tullikamarin Pakkahuoneessa Tampereella. Priimatiimassa nähdään makupaloja kaikista järjestetyistä aluetapahtumista ja julkistetaan Tanssirallin arviointiraadin myöntämät kunniamaininnat, jokaisesta tapahtumasta valitut Timanttiesitykset, kaikille osallistujille suunnattu yleispalaute, sekä kirjallinen palaute.
Julkaistu: 14.12.2015
Nuori Kulttuuri -säätiö myöntää avustuksia nuorten kulttuuriryhmien kansainvälisille esiintymismatkoille. Avustuksen saamisen edellytys on, että ryhmä on osallistunut alueelliseen tai valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri -tapahtumaan Suomessa.
Julkaistu: 20.11.2015
Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään vuosittain 20. marraskuuta. YK:n lapsen oikeuksien sopimusta juhlitaan ja tehdään tunnetuksi Lapsen oikeuksien teemaviikolla 16.–20.11. Vuoden 2015 teemana on lapsiperheiden köyhyys Suomessa.
Julkaistu: 10.09.2015
Kiinnostaisiko sinua saada ryhmällesi lisää haasteita ja uusi elämyksiä? Kiehtooko ajatus ulkomaan matkasta? Esiintymismatka kansainvälisille festivaaleille voisi olla hyvä tavoite ryhmälle.
Julkaistu: 01.09.2015
Kansalaisfoorumi on avannut yhteisö ja taide muutosvoimana -kilpailun, jossa on palkintona 4000 euroa projektin toteuttamiseen. Ideoikaa uusi yhteisötaideprojekti, jonka innoittajina ovat yhteisöllisyys, vaikuttaminen ja mahdollisuus muutokseen. Kilpailu on käynnissä 1.9.2015–23.9.2015 välisenä aikana.
Julkaistu: 29.07.2015
Hollo ja Martta -festivaali on vuoden välein Hollolassa ja muualla Päijät-Hämeessä järjestettävä kansantanssin ja –musiikin kansainvälinen festivaali. Viikon kestävä festivaali esittelee loka-marraskuun vaihteessa kansainvälisen tanssi- ja musiikkikirjon lisäksi myös runsaan otoksen kotimaista kansantanssia ja -musiikkia. Festivaalin merkittävin osa esityksistä ja konserteista suunnataan koululaisille, lapsille, nuorille ja erityisryhmille. Festivaali on merkittävä yleisötapahtuma, joka on jo vuosien ajan tehnyt Hollolan kuntaa sekä Päijät-Hämettä laajasti tunnetuksi ja on levittäytynyt myös asukkaiden keskuuteen vuoro-vaikutteisesti.

Sivut