Koulutus

Julkaistu: 16.06.2016
Suomen Nuorisoseurat kutsuvat meidän keskeisten alojen toimijat yhteiseen Kääntöpiiriin, verkostotapaamiseen 2.-3.9. Tampereelle. Ohjelmassa on yhteistä työskentelyä sekä syventymistä oman verkoston teemoihin. Järjestön omien kehittämisverkostojen lisäksi Tampereelle kutsutaan keskeisiä kulttuurisen nuorisotyön toimijoita.
Julkaistu: 16.06.2016
Syksyllä on tarjolla runsaasti ohjaajakoulutusta kansantanssin ohjaajille tai sellaiseksi aikoville. Kuinka tehdä kansantanssin liikemaailmaan pohjautuvia koreografioita, miten opettaa kansantanssia erilaisille ryhmille tai kehittää omia ja ryhmän paritanssitaitoja? Näitä kaikkia pääset oppimaan kansantanssin ohjaajakoulutuksen valinnaisilla lisäkursseilla. Syksyllä starttaavat myös kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot ja jatkuvat keväällä 2017.
Julkaistu: 16.05.2016
Suomen Nuorisoseurojen eri alojen; tanssin, teatterin ja lastenkulttuurin osaamisverkostot kokoontuvat 2.-3.9. Tampereella. Tapaamiseen kutsutaan alueiden valitsemat edustajat kultakin alalta. Tapahtuma on avoin myös kaikille muille kiinnostuneille. Tulemalla paikalle pääset vaikuttamaan Suomen Nuorisoseurojen kulttuurisen nuorisotyön suuntaan ja tulevaisuuden painotuksiin.
Julkaistu: 16.05.2016
Tanssin osaamiskeskus tarjoaa kansantanssin ohjaajille monipuolisesti erilaisia koulutuksia syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Kuinka tehdä kansantanssin liikemaailmaan pohjautuvia koreografioita, miten opettaa kansantanssia erilaisille ryhmille tai kehittää omia ja ryhmän paritanssitaitoja? Näitä kaikkia pääset oppimaan kansantanssin ohjaajakoulutuksen valinnaisilla lisäkursseilla. Syksyllä starttaavat myös kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot ja jatkuvat keväällä 2017.
Julkaistu: 07.05.2016
Suomen Nuorisoseurojen Tanssiralli- katselmuksen kolmas tapahtuma tanssittiin 7.5. Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa Kiteellä. Mukana oli kuusi lasten - ja nuorten kansantanssiryhmää. Päivän aikana lapset ja nuoret esiintyivät raikuvalle katsomolle ja pääsivät näkemään myös toistensa esityksiä. Esiintymisen lisäksi osallistujat saivat omasta esityksestään suullisen palautteen tanssin ammattilaisilta, mutta myös toinen toisiltaan vertaispalautteen muodossa.
Julkaistu: 24.04.2016
Suomen Nuorisoseurojen Tanssiralli- katselmuksen toinen tapahtuma tanssittiin 23.4. Nivavaaran koululla, Rovaniemellä. Mukana oli kahdeksan lasten - ja nuorten kansantanssiryhmää. Päivän aikana lapset ja nuoret esiintyivät lähes täydelle yleisölle ja pääsivät näkemään myös toistensa esityksiä. Esiintymisen lisäksi osallistujat saivat omasta esityksestään suullisen palautteen tanssin ammattilaisilta, mutta myös toinen toisiltaan vertaispalautteen muodossa.

Sivut