Liikunta

Julkaistu: 23.05.2016
Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi suomalaisesta kansantanssista ja hyppää rohkeasti itsekin mukaan! Kansantanssi on ennen kaikkea yhteisöllistä ja kieli-, ikä- ja kansallisuusrajat ylittävää hauskanpitoa. Nuorisoseurojen sosiaalinen tanssitupa luo siltoja kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien välille.
Julkaistu: 07.05.2016
Suomen Nuorisoseurojen Tanssiralli- katselmuksen kolmas tapahtuma tanssittiin 7.5. Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa Kiteellä. Mukana oli kuusi lasten - ja nuorten kansantanssiryhmää. Päivän aikana lapset ja nuoret esiintyivät raikuvalle katsomolle ja pääsivät näkemään myös toistensa esityksiä. Esiintymisen lisäksi osallistujat saivat omasta esityksestään suullisen palautteen tanssin ammattilaisilta, mutta myös toinen toisiltaan vertaispalautteen muodossa.
Julkaistu: 16.03.2016
DÄÄNS-tanssileiri on syksyn hittitapahtuma nuorille kansantanssijoille. Vuosittain järjestettävä leiri on tarkoitettu 12-17 -vuotiaille. Leirillä nuoret pääsevät tanssimaan ammattiopettajien johdolla. Koulutusta annetaan koko leirijoukolle sekä yhdessä että erikseen. Tulevan syksyn leiri järjestetään Kaustisella 30.9.–2.10.2016. Leirin tanssinopettajina toimivat Susanna Kivinen, Tuomas Alamikkelä ja Kaisa Alatalo. Neljännestä opettajasta tiedotetaan myöhemmin.
Julkaistu: 24.11.2015
Tonttupolku, tapahtumat, temppurata, luontopolku, leikkejä ja valmiita kerhokerran suunnitelmia - ole hyvä!
Julkaistu: 12.10.2015
Onko juuri sinun ryhmäsi ohjaaja maailman paras? Ansaitseeko juuri seurassasi joku Vuoden ohjaaja 2015 -tittelin? Suomen Nuorisoseurat palkitsee vuosittain järjestöstään Vuoden ohjaajan. Ehdotukset perusteluineen pyydetään 15.11. mennessä.
Julkaistu: 11.06.2015
Tule mukaan saamaan lisäoppia, nauttimaan, verkostoitumaan ja latautumaan seuraavaan kauteen

Sivut