Tapahtumat

Julkaistu: 16.06.2016
Suomen Nuorisoseurat kutsuvat meidän keskeisten alojen toimijat yhteiseen Kääntöpiiriin, verkostotapaamiseen 2.-3.9. Tampereelle. Ohjelmassa on yhteistä työskentelyä sekä syventymistä oman verkoston teemoihin. Järjestön omien kehittämisverkostojen lisäksi Tampereelle kutsutaan keskeisiä kulttuurisen nuorisotyön toimijoita.
Julkaistu: 16.06.2016
Alueellisista Priimatiima-katselmuksista valitut kymmenen esitystä hurmasivat täpötäyden Tullikamarin pakkahuoneen sunnuntaina. Priimatiimassa paljastettiin myös kunniamainintojen saajat ja katselmuksista valitut Timanttiesitykset.
Julkaistu: 11.06.2016
Avainsanat:
1000 tanssijaa, 100 soittajaa, 10 nuorta näyttelijää, kylmiä väreitä ja ihastuksen kyyneleitä. Siitä on mahtipontinen kansantanssin suurproduktio Riemua! tehty.
Julkaistu: 30.05.2016
Avainsanat:
Uudistuneessa Pispalan Sottiisissa nähdään yhtenä Riemua! -teoksen numerona etelä- ja pohjoiskarjalaisilta tanssiryhmiltä tilattu teos, jossa kansantanssiguru Viola Malmin tallentama ja välittämä perinne elää raikkaana. Näyttävässä kokonaisuudessa on mukana lähes 100 esiintyjää, tanssijoiden kanssa lavalla nähdään joensuulainen Rälläkkä -yhtye.
Julkaistu: 16.05.2016
Suomen Nuorisoseurojen eri alojen; tanssin, teatterin ja lastenkulttuurin osaamisverkostot kokoontuvat 2.-3.9. Tampereella. Tapaamiseen kutsutaan alueiden valitsemat edustajat kultakin alalta. Tapahtuma on avoin myös kaikille muille kiinnostuneille. Tulemalla paikalle pääset vaikuttamaan Suomen Nuorisoseurojen kulttuurisen nuorisotyön suuntaan ja tulevaisuuden painotuksiin.
Julkaistu: 16.05.2016
Tanssirallin eli Nuorisoseurojen lasten ja nuorten valtakunnallisen kansantanssikatselmuksen neljä tapahtumaa ovat nyt takana päin. Tämä huikea lasten ja nuorten kansantanssin roadshow huipentuu Pispalan Sottiisin Priimatiima-konsertissa sunnuntaina 12.6.2016 klo 11.00 Tullikamarin Pakkahuoneessa Tampereella. Priimatiimassa nähdään makupaloja kaikista järjestetyistä aluetapahtumista ja julkistetaan Tanssirallin arviointiraadin myöntämät kunniamaininnat, jokaisesta tapahtumasta valitut Timanttiesitykset, kaikille osallistujille suunnattu yleispalaute, sekä kirjallinen palaute.

Sivut