Harrastustoiminta

Julkaistu: 16.06.2016
Suomen Nuorisoseurat kutsuvat meidän keskeisten alojen toimijat yhteiseen Kääntöpiiriin, verkostotapaamiseen 2.-3.9. Tampereelle. Ohjelmassa on yhteistä työskentelyä sekä syventymistä oman verkoston teemoihin. Järjestön omien kehittämisverkostojen lisäksi Tampereelle kutsutaan keskeisiä kulttuurisen nuorisotyön toimijoita.
Julkaistu: 16.06.2016
Syksyllä on tarjolla runsaasti ohjaajakoulutusta kansantanssin ohjaajille tai sellaiseksi aikoville. Kuinka tehdä kansantanssin liikemaailmaan pohjautuvia koreografioita, miten opettaa kansantanssia erilaisille ryhmille tai kehittää omia ja ryhmän paritanssitaitoja? Näitä kaikkia pääset oppimaan kansantanssin ohjaajakoulutuksen valinnaisilla lisäkursseilla. Syksyllä starttaavat myös kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot ja jatkuvat keväällä 2017.
Julkaistu: 16.06.2016
Alueellisista Priimatiima-katselmuksista valitut kymmenen esitystä hurmasivat täpötäyden Tullikamarin pakkahuoneen sunnuntaina. Priimatiimassa paljastettiin myös kunniamainintojen saajat ja katselmuksista valitut Timanttiesitykset.
Julkaistu: 23.05.2016
Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi suomalaisesta kansantanssista ja hyppää rohkeasti itsekin mukaan! Kansantanssi on ennen kaikkea yhteisöllistä ja kieli-, ikä- ja kansallisuusrajat ylittävää hauskanpitoa. Nuorisoseurojen sosiaalinen tanssitupa luo siltoja kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien välille.
Julkaistu: 16.05.2016
Suomen Nuorisoseurojen eri alojen; tanssin, teatterin ja lastenkulttuurin osaamisverkostot kokoontuvat 2.-3.9. Tampereella. Tapaamiseen kutsutaan alueiden valitsemat edustajat kultakin alalta. Tapahtuma on avoin myös kaikille muille kiinnostuneille. Tulemalla paikalle pääset vaikuttamaan Suomen Nuorisoseurojen kulttuurisen nuorisotyön suuntaan ja tulevaisuuden painotuksiin.
Julkaistu: 16.05.2016
Tanssirallin eli Nuorisoseurojen lasten ja nuorten valtakunnallisen kansantanssikatselmuksen neljä tapahtumaa ovat nyt takana päin. Tämä huikea lasten ja nuorten kansantanssin roadshow huipentuu Pispalan Sottiisin Priimatiima-konsertissa sunnuntaina 12.6.2016 klo 11.00 Tullikamarin Pakkahuoneessa Tampereella. Priimatiimassa nähdään makupaloja kaikista järjestetyistä aluetapahtumista ja julkistetaan Tanssirallin arviointiraadin myöntämät kunniamaininnat, jokaisesta tapahtumasta valitut Timanttiesitykset, kaikille osallistujille suunnattu yleispalaute, sekä kirjallinen palaute.

Sivut