Järjestötoiminta

Julkaistu: 29.06.2016
Avainsanat:
Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuusto kokoontuu syyskokoukseensa Seinäjoelle 19.-20.11.2016. Kokouksen henkilövalintoja valmistelemaan on nimetty vaalivaliokunta, jonka puheenjohtajana toimii Timo Tervonen ja jäseninä Juha Heikkala ja Marita Raita.
Julkaistu: 16.06.2016
Suomen Nuorisoseurat kutsuvat meidän keskeisten alojen toimijat yhteiseen Kääntöpiiriin, verkostotapaamiseen 2.-3.9. Tampereelle. Ohjelmassa on yhteistä työskentelyä sekä syventymistä oman verkoston teemoihin. Järjestön omien kehittämisverkostojen lisäksi Tampereelle kutsutaan keskeisiä kulttuurisen nuorisotyön toimijoita.
Julkaistu: 16.06.2016
Syksyllä on tarjolla runsaasti ohjaajakoulutusta kansantanssin ohjaajille tai sellaiseksi aikoville. Kuinka tehdä kansantanssin liikemaailmaan pohjautuvia koreografioita, miten opettaa kansantanssia erilaisille ryhmille tai kehittää omia ja ryhmän paritanssitaitoja? Näitä kaikkia pääset oppimaan kansantanssin ohjaajakoulutuksen valinnaisilla lisäkursseilla. Syksyllä starttaavat myös kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot ja jatkuvat keväällä 2017.
Julkaistu: 10.06.2016
Avainsanat:
Suomen Nuorisoseurojen Kansantanssikiltaan on nimetty neljä merkittävää ja ansioitunutta järjestön kansantanssihenkilöä. Vuoden 2016 valitut ovat Marja Viitanen Lahdesta, Anja Mikkola Jokioisten Tahdittomista ja Jussi Malinen ja Väinö Kreko Etelä-Pohjanmaalta.
Julkaistu: 31.05.2016
Avainsanat:
Seurantalojen korjausavustus 2017 hakuaika on syyskuussa, mutta hakemusta on hyvä valmistella jo nyt. | Seurantalopäivää vietetään 9.-11.9.2016. | Onhan talonne tiedot ajan tasalla seurantalot.fi-sivustolla? | Lähetä tarinasti seurantalolta!
Julkaistu: 23.05.2016
Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi suomalaisesta kansantanssista ja hyppää rohkeasti itsekin mukaan! Kansantanssi on ennen kaikkea yhteisöllistä ja kieli-, ikä- ja kansallisuusrajat ylittävää hauskanpitoa. Nuorisoseurojen sosiaalinen tanssitupa luo siltoja kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien välille.

Sivut