Kansantanssin kääntöpiiri

Aika: 
06.09.2019 - 07.09.2019
Paikka: 
Kulttuuritalo Laikku, Tampere
Vastuuhenkilö: 
Niemelä Riia
Järjestäjä: 
Suomen Nuorisoseurat
Tyyppi: 
Muu tapahtuma
Harrastusala: 
Tanssi

Tanssitoimijat eri puolilta Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa.

Onko sinulla palava halu päästä keskustelemaan yhdessä toisten toimijoiden kanssa, ideoimaan ja kehittämään Suomen Nuorisoseurojen kansantanssitoimintaa?! Etsimme nyt edustajia ympäri Suomen Kansantanssin kääntöpiiriin seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2019-2021. Kolme vuotta, kolme tapaamista ja mahdollisuus toimia ja vaikuttaa valtakunnallisesti.

Ensimmäinen tapaaminen pidetään 6.-7.9. Tampereella. Mikäli toimit jo aktiivisesti jossain nuorisoseurassa ohjaajana, tanssijana tai jossakin muussa roolissa kansantanssin parissa, saatat olla etsimämme henkilö. Haku on avoin kaikille, mutta valinnoissa huomioimme, että edustajissa on riittävä määrä alle 29-vuotiaita. Edustajille korvataan matkat julkisten mukaan ja ylläpito tapahtuman ajan.

Edustajahaku on nyt päättynyt