Kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot, 1. jakso

Aika: 
03.12.2016 - 04.12.2016
Paikka: 
Hannunsali, Lahti
Vastuuhenkilö: 
Niemelä Riia
Järjestäjä: 
Suomen Nuorisoseurat
Tyyppi: 
Koulutus
Harrastusala: 

Haluaisitko ryhtyä ohjaamaan kansantanssia? Opinnoista kansantanssin harrastaja saa valmiudet toimia ohjaajana seura- ja järjestötoiminnassa tai päiväkotien ja koulujen kerhotoiminnassa. Koulutus perehdyttää suomalaisen kansantanssin tekniikkaan ja sen opettamiseen, suomalaiseen kansanperinteeseen, ryhmän toimintaan ja sen ohjaamiseen sekä harrastustoiminnassa kasvattajana toimimiseen. Koulutuksesta saa myös valmiuksia kansantanssialan ammatilliseen koulutukseen hakeutumiselle. Todistuksen perusopintojen suorittamisesta saa kolmen viikonloppukurssin jälkeen.

Ensimmäisen jakson teema on Kansantanssin opettamisen perusteet.

Hinta: 100 e jaksolta / henkilö. Hintaan sisältyy opetus ja majoitus kurssitilassa (omat petivaatteet). Halukkaille järjestetään ruokailut. Lisäkulut laskutetaan erikseen.

Kouluttajat: tanssinopettajat (amk) Jutta Wrangén, Anu Kokkonen ja Riia Niemelä 

Ilmoittaudu mukaan kaikille kolmelle jaksolle alla olevasta ilmoittautumislinkistä!

Ilmoittautuminen 20.11. mennessä
Kurssi toteutuu, mikäli sinne ilmoittautuu 10 osallistujaa. Kurssille voidaan ottaa max 16 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu laskutetaan heti ilmoittautumisajan jälkeen ja sen tulee olla maksettu ennen kurssin alkamista. Kurssimaksua ei palauteta, jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan jälkeen. Maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Koulutus on järjestöjen yhteistä koulutusta ja se toteutetaanjärjestöjen yhteisen ohjaajakoulutuksen opetussuunnitelman mukaan.Yhteistyössä: Suomen Nuorisoseurat, Kansalaisfoorumi, Karjalainen Nuorisoliitto, Suomalaisen Kansantanssin Ystävät, Kansantanssinuorten Liitto, Finlands Svenska Folkdansring.