KNoppi-Kouluttajakoulutus

Aika: 
15.02.2019 - 17.02.2019
Tapahtuman alue: 
Paikka: 
Meriharjun kurssikeskus, Helsinki
Vastuuhenkilö: 
Pirita Laiho
Järjestäjä: 
Suomen Nuorisoseurat ry
Tyyppi: 
Koulutus
Harrastusala: 
Nuorisotyö

KNoppi -kouluttajakoulutus

KNoppi-ohjaajien peruskoulutukseen liittyvä kouluttajakoulutus järjestetään Helsingissä 15-17.2.2019 Meriharjun kurssikeskuksessa. Koulutuksessa perehdytään KNoppi-koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä yleisesti nuorisoseurojen ohjaajakoulutuksien kehittämiseen. Teemoina ovat kouluttajana toimiminen, kouluttajan taidot sekä erilaiset osallistavat menetelmät niin kurssi- kuin harrastustoiminnassa ja ohjaajien hyvinvointi.Kouluttajina toimivat Pirita Laiho, Iija Filen ja Riina Kylmälahti.

Koulutus alkaa perjantaina päivällisellä klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 12.30

Kouluttajakoulutus on tarkoitettu kaikille Nuorisoseurojenohjaajien peruskoulutuksesta vastaaville kouluttajille ja kurssienjärjestäjille sekä aluetoimistojen ja keskusseurojen työntekijöille. Koulutus toimii hyvin perehdytyksenä uusille työntekijöille nuorisoseuratoimintaan ja harrastustoimintaan.

Koulutusantaa hyvät perustiedot kouluttajana toimimisesta. Kouluttajalta toivotaanpedagogista osaamista ja valmiutta kouluttaa nuoria osallistavilla menetelmillä.Koulutettavien oletetaan hallitsevan perustiedot nuorisoseurajärjestöstä.Koulutus on tarkoitettu sekä uusille kouluttajille että täydennyskoulutukseksiaiemmin koulutuksen käynneille.

Koulutus on maksuton Nuorisoseurojen ohjaajakoulutuksia järjestäville osallistujille

Ilmoittautuminen 31.1.2019 mennessä

Lisätiedot: Riina Kylmälahti ja Pirita Laiho @nuorisoseurat.fi

KNoppi on Suomen Nuorisoseurojen perusohjaajakoulutus, joka antaa valmiudet lasten ja varhaisnuorten kerhojen ja ryhmien ohjaamiseen nuorisoseuroissa. Koulutus ei tähtää tietyn harrastusalan taitoihin, vaan antaa perusvalmiudet ohjaajana toimimiseen. Kulttuurinen harrastustoiminta toimii KNoppi-koulutuksen pohjana sisällöissä ja menetelmissä.