Luova lava -leiri

Aika: 
03.06.2019 - 07.06.2019
Tapahtuman alue: 
Paikka: 
Tampere
Vastuuhenkilö: 
Järjestäjä: 
Hämeen Nuorisoseurain Liitto ry
Tyyppi: 
Harrastusala: 

Löydä oma sisäinen supersankarisi teatterin avulla!

Kesäkuussa järjestetään Luova Lava -päiväleiri, johon kutsumme juuri SINUT, joka olet kiinnostunut teatterista, musiikista, tanssista ja liikunnasta. Viikon mittainen leiri koostuu näistä kaikista elementeistä ja toivotamme kaikki 8-12-vuotiaat (vuosina 2007-2011 syntyneet) koululaiset mukaan. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa - osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta, kunhan innostusta löytyy! Leirit ovat kaikille avoimia.

Leirit toteuttaa opetusalan ammattilainen ja päivät ovat pedagogisesti suunnitellut unohtamatta kuitenkaan lapsien osallisuutta toiminnan suunnitteluun. Kaikenlaiset ideat lapsilta ovat tervetulleita ja niihin tartutaan mielellään. Viikko huipentuu yhdessä ideoimaamme ja suunnittelemaamme Hetki taiteilijana -esityksen, jonka esitämme vanhemmille leirin päätteeksi.

Tämän kesän Luova Lava -leirin teemana on unelmien supersankarit. Miten omia supervoimia kannattaa käyttää ja miten ne saisi esiin? Mikä on minun supervoimani? Muun muassa näihin kysymyksiin pyritään yhdessä lasten kanssa löytämään vastaus.

Lähde mukaan Luovaan lavaan!

Leirin hinta on 100 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan päivittäin). Leiriaika on päivittäin klo 9-15.

Leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 13.5.2019.

Peruutusehdot: Ennen 13.5. peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Muutoin maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. 13.5. jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä leirihintaa takaisin. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan hyvitämme leirihinnan takaisin. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Leiri toteutuu 8 osallistujalla. Paikkoja on 15/leiri. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen teija.nikkari@nuorisoseurat.fi.

3.-7.6.2019 järjestettävälle leirille ilmoittaudut täällä.
10.-14.6.2019 järjestettävälle leirille ilmoittaudut täällä.

Leirin järjestää Nuorisoseurat Häme.

Lisätietoja: Teija Nikkari, 050 340 6566, teija.nikkari@nuorisoseurat.fi