Nuorisoseurat Varsinais-Suomen aluefoorumi 10.8.2019

Aika: 
10.08.2019
Tapahtuman alue: 
Paikka: 
Liedon nuorisoseurantalo, Huiluntie 18, 21430 Yliskulma
Vastuuhenkilö: 
Kaakinen Elina
Järjestäjä: 
Varsinais-Suomen Nuorisoseurojen Liitto
Tyyppi: 
Koulutus
Harrastusala: 
Muu

Tervetuloa Nuorisoseurat Varsinais-Suomen aluefoorumiin 10.8.2019 Liedon nuorisoseurantalolle (Huiluntie 18, Yliskulma) klo 12-16. Tapaamiseen toivotaan osallistujia jokaisesta Varsinais-Suomen paikallisseurasta.

Aluefoorumin tarkoituksena on jakaa paikallisseuroille tietoa, jonka avulla on mahdollista tukea ja edesauttaa paikallisten nuorisoseurojen toimintaa. Tilaisuudessa esitellään esimerkiksi jäsenpalveluja, avustuksia, rahoitustukia ja materiaaleja, joita seurojen kannattaa ottaa käyttöön ja hyödyntää omassa toiminnassaan.

Aluefoorumissa tutustutaan myös Suomen Nuorisoseurojen kolmivuotisohjelman teemoihin Tukea nuorisoseurapolulle, tukea vapaaehtoistoimintaan ja ovet auki kaikille. Teemoihin pureutumalla pohditaan seuratoiminnan arvoja ja mietitään, miten teemat näkyvät nuorisoseuroissa ja voivat auttaa paikallisseuroja. 

Päivän aikana työskennellään ja keskustellaan rennossa ja välittömässä ilmapiirissä workshopeissa, pienryhmissä ja yhdessä kaikkien osallistujien voimin. Suomen Nuorisoseurojen työntekijät Henna Liiri, Teija Nikkari ja Elina Kaakinen johdattavat päivän ohjelmaa. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Tapaamisen aluksi tarjotaan osallistujille lounas. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan Varsinais-Suomen aluefoorumiin tiistaihin 6.8. mennessä. Ilmoita osallistuessasi myös erityisruokavaliot ja allergiat.

Lisätiedot:
Elina Kaakinen
p. 050 4761 078
elina.
kaakinen@nuorisoseurat.fi