Valtuuston kevätkokous

Aika: 
26.05.2019
Tapahtuman alue: 
Paikka: 
Jyväskylä, Hotelli Laajavuori
Vastuuhenkilö: 
Järjestäjä: 
Suomen Nuorisoseurat
Tyyppi: 
Kokous
Harrastusala: 

VALTUUSTON KOKOUS 26.5.2019 JYVÄSKYLÄSSÄ

Tervetuloa Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuuston kokoukseen sunnuntaina 26.5.2019 Hotelli Laajavuoreen (Laajavuorentie 30, Jyväskylä). Kokous alkaa kello 12.00. Lounasta tarjoillaan klo 11-12. 

Kokousviikonloppuna järjestetään Laajavuoressa myös Nuorisoseurafoorumi, johon valtuutetut ja varavaltuutetut ovat tervetulleita liiton kustantamina. Nuorisoseurafoorumin ohjelma ja tilaisuuksien sisällöt löytyvät liiton kotisivuilta osoitteesta www.nuorisoseurat.fi/nuorisoseurafoorumi. Nuorisoseurafoorumiin ilmoittaudutaan erikseen kotisivuilla 8.5.2019 mennessä. 

Valtuuston kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, hyväksytään tarkistettu talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä valitaan vaalivaliokunta valmistelemaan valtuuston syyskokouksen henkilövalintoja. 

Kokouksen jälkeen n. klo 15.00 kokoontuu Suomen Nuoriso-opiston kannatusyhdistys kevätkokoukseensa samassa paikassa. 

Valtuustoon kutsutaan valtuuston varsinaiset jäsenet, varajäsenet, liiton hallitus, keskusseurojen toimihenkilöt sekä liiton toimihenkilöt. Liitto maksaa matkakulut kokoukseen osallistuville valtuutetuille ja varavaltuutetuille. Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen 8.5.2019 mennessä alla. Jos varsinaiseksi valtuutetuksi valittu henkilö ei voi osallistua kokoukseen, pyydämme ilmoittamaan välittömästi henkilökohtaiselle varaedustajalle. 

Kokousmateriaalin voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä tai ladata www.nuorisoseurat.fi/kevatvaltuusto

Tervetuloa kokoukseen! 

 

Suomen Nuorisoseurat ry:n hallituksen puolesta 

Ragni Reichardt, puheenjohtaja

Hannu Ala-Sankola, vs. pääsihteeri