Syysvaltuuston 2016 ehdokasasettelu

Syysvaltuuston 2016 ehdokasasettelu

Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuusto kokoontuu syyskokoukseensa Seinäjoelle 19.-20.11.2016. Kokouksen henkilövalintoja valmistelemaan on nimetty vaalivaliokunta, jonka puheenjohtajana toimii Timo Tervonen ja jäseninä Juha Heikkala ja Marita Raita.

Esitykset vaalivaliokunnalle tulee tehdä 4.11.2016 mennessä. Esitykset tehdään lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.nuorisoseurat.fi/ehdokasasettelu.

Syyskokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja, neljä varsinaista hallituksen jäsentä, yksi hallituksen varajäsen sekä viisi edustajaa SKAF ry:n edustajistoon.

Hallituksesta erovuorossa ovat varsinaisista jäsenistä Anni Kelkka, Tanja Kilpiö, Merja Skyttä ja Harri Penttilä sekä varajäsenistä Anumaaria Tulla. Hallituksessa jatkavat Jani Riiki, Henri Vallius, Ragni Reichardt ja Heikki Peisa sekä varajäsen Heikki Saarela.

Liiton sääntöjen mukaan hallituksen jäsenistä yhden kolmasosan on oltava alle 29 -vuotiaita toimikauden alkaessa. Tämä tarkoittaa, että valtuustoon valittavista varsinaisista ja varajäsenistä kolmen on oltava alle 29 -vuotiaita hallituksen toimikauden alkaessa.

Lisätietoja asiasta osoitteessa www.nuorisoseurat.fi/vaalivaliokunta.