Talkoolaiseksi Tanssipitoihin Tampereelle

Talkoolaiseksi Tanssipitoihin Tampereelle

Kesän piristysruiske? Rattoisa rupeama mukavassa seurassa? Tule talkoolaiseksi Tanssipitoihin 13.–17.6.2012!

Tanssipidot on suomalais-virolainen kansantanssi- ja musiikkitapahtuma, jota on järjestetty vuorotellen Suomessa ja Virossa vuodesta 2000 lähtien. Tampereen kaupunki valmistautuu vastaanottamaan yhteensä 5.000 suomalaista ja virolaista kansantanssin ja -musiikin harrastajaa Tanssipidot 2012 Tampere -tapahtumaan. Tanssipitojen monipuolinen ohjelma muodostuu mm. tanssi-illoista, konserteista, pr-esityksistä ja käsityötorista. Tapahtuma huipentuu osallistujien yhteiseen suurteokseen, joka esitetään sunnuntaina Ratinan Stadionilla. Juhlassa esiintyvät kaikenikäiset suomalaiset ja virolaiset kansantanssijat aina pienimmistä lapsista konkareihin saakka.

Tarvitsemme nyt iloiseen joukkoomme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin. Mikä olisi sinun juttusi? Haluaisitko ehkä ohjelma juontajaksi tai stage manageriksi vai olisitko parhaimmillasi järjestyksenvalvojana tai tiedotusassistenttina? Talkoolaisia tarvitaan majoitusvalvontaan, järjestyksenvalvontaan, ohjelmatuotantoon, ruokailujen kulunvalvontaan, tapahtuman infopisteisiin, oppaan sekä tulkin tehtäviin ja kuljetukseen.

Kerrothan mahdollisimman pian, jos olet käytettävissä ja millaisiin tehtäviin. Laita viestiä osoitteeseen info@sottiisi.net tai soita toimistomme numeroon (03) 212 2147.