Tanssirallin säännöt ja esitysten arviointikriteerit uudistettu

Tanssirallin säännöt ja esitysten arviointikriteerit uudistettu

Kevään Tanssirallissa käytössä uusi osaamisperusteinen kriteeristö ja uudet sarjat

Olemme uudistaneet Tanssirallin säännöt ja esitysten arviointikriteerit yhteistyössä Oulun seudun ammattikorkeakoulun kanssa. Säännöt ja arviointikriteerit löydät Tanssirallin kotisivuilta ja täältä.

Kannustamme ohjaajia käymään arviointikriteerejä läpi itse sekä ryhmän kanssa jo tässä vaiheessa. Missä olemme nyt? Mitä osa-aluetta voisimme vielä vahvistaa? Toivomme, että kriteeristöstä muodostuu työkalu, jota käytetään aktiivisesti prosessissa.

Merkittävimpiä muutoksia aiempaan:

  • Ryhmät sijoitetaan seuraaviin sarjoihin: rauta, pronssi, hopea, kulta. Ryhmä voi myös halutessaan osallistua katselmukseen ilman sarjaan nimeämistä.
  • Jokaiselle sarjalle on määritelty sen sisältämä osaaminen helpottamaan sekä raadin että ryhmän ja ohjaajan työtä osaamista arvioitaessa. Ryhmien nimeäminen sarjoihin tapahtuu siten, että osaaminen lisääntyy aina seuraavalle tasolle noustaessa.
  • Tanssirallissa on neljä ikäsarjaa. Ryhmiä ei erotella enää sukupuolen perusteella ja uutena sarjana katselmuksessa on alle kouluikäisten kultahippu-sarja, jonka osallistujia ei kuitenkaan sijoiteta sarjoihin.
  • Tapahtumassa valitaan lisäksi Timanttiesitys, jonka yleisön joukosta valittu tossuraati ja arviointiraati valitsevat yhdessä.
     

Lisätietoja
www.nuorisoseurat.fi/tanssiralli
Henna Liiri
044 207 3072 / etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi